Menu

Gent gran

El cos acumula tensions i lesions a mesura que passen els anys. S’acostuma a acceptar com una part inevitable del procés d'envelliment, però un enfocament més positiu seria el considerar aquests símptomes com que el cos ens diu que necessita una mica d'ajuda.

Cada vegada són més els pacients d'edat avançada que es beneficien d’una gran millora en el seu estat de salut i en la qualitat de vida gràcies al nostre tractament.

El tractament osteopàtic està dirigit a millorar la mobilitat a les àrees del cos que són rígides, relaxar la tensió muscular, millorar la circulació local, i té com a objectiu restaurar la funció òptima per a tot el cos per assolir el millor estat d'equilibri físic possible.

Els pacients sovint també experimenten millores en la salut general en àrees com ara el nivell d'energia i estat d'ànim, i també en el funcionament d'alguns dels òrgans i sistemes interns.

Cada cop són més els casos que, per exemple, amb una sessió cada 2 o 3 mesos, són capaços de mantenir la seva qualitat de vida en un estat òptim: ajudant a mantenir la deambulació autònoma, disminuint el dolor d’algunes patologies cròniques (com l’artritis o l’artrosis) i l’ansietat que aquest comporta i ajudant a conciliar millor la son i el descans.

Amb l'edat el cos minva, perd una mica de flexibilitat i elasticitat i no es recupera tan ràpid com anys enrere. Els nostres sentits perden agudesa i l'equilibri sobre els peus es torna inestable, motius pels quals va disminuint la mobilitat i la confiança en un mateix...

No podem evitar l'envelliment, però amb el tractament osteopàtic podrem ajudar a alleujar algunes de les molèsties més freqüents, que inclouen:

  • Mal d’esquena i dolor cervical
  • Problemes posturals
  • Dolor a les articulacions i rigidesa incloent l’artrosis i l’artritis
  • Mal de cap
  • Disminuir els efectes de l'estrès

L'Osteopatia és un abordatge terapèutic molt eficaç i adaptat a cada pacient, de manera que es pot aplicar de forma segura en les persones grans. És molt important prevenir i actuar ràpidament quan apareixen les primeres dificultats, ja que a la tercera edat, l'estat de salut general empitjora en poc temps.